Mangolu Yoğurt İçeceği

11.01.2019

1 PORSİYON İÇİN MALZEME

1 Porsiyon Meyve (Olgun Mango) | 1 Porsiyon Yoğurt (Organik Yoğurt veya Soya Yoğurdu) | 100 ml Soğuk Maden Suyu | Bıçağın Ucu kadar Safran Lifi


YAPILIŞI

  1. Mangoyu soyun, çekirdeğini çıkarttıktan sonra küp şeklinde doğrayın.
  2. Yoğurt ile mango parçacıklarını karıştırıp püre haline getirin.
  3. 100 ml maden suyunu mango - yoğurt püresine ekleyin ve bir bardağa aldıktan sonra üstüne safran liflerini serperek servis edin.


ÖNERİ 

3. Aşama “Rahat Dönem”de hindistan cevizi sütü de kullanabilirsiniz.

Metabolic Balance Türk Cumhuriyetleri

Kategoriler